1 av 4 friluftsskuler er ferdig. Fortsatt mulighet å melde seg på i august.

"Det er den kjekkaste skulen eg har vore på" Gut 8 år.

Første friluftsskulen i Matre er over. 16 ungar frå Solund, Gulen , Matre og Knarvik var samla på Matre frå mandag til onsdag denne veka.

Alle fekk testa kart og kompass, stjerneorientering. Sykling både langs veg, utenomveg og på hopp var ein spennande aktivitet.  Allemannsretten vart orientert om og prøvd i praksis. Bål med banan med sjokolade og  appelsin med sjokoladekake  var dessert om dagane.  Arne Berg frå Matre leia friluftsskulen med hjelp frå frivillige frå Ytre Sogn Turlag.  Han fortalte også om anatomien til laksen som vi åt til middag.

Siste natt var overnatting i lavvo og frukosten på onsdag var havregryn og polarbrød med peanøttsmør.

MINNER FOR LIVET- VI KJEM IGJEN TIL MATRE!

Neste friluftsskule er 1.-3 August 2016 - Meld deg på her

Kult med sykkel
Kult med sykkel Foto: Trond Osland

Klikk her for å skrive tekst.

Ynskjer du å være med å friluftsskule i August? Det er ledige plasser både i Matre og i Solund.

Meld deg på her i Solund 1- 3 August.

Meld deg på her i Matre 1-3 August.

Friluftsskulen i  Solund 25-27 juli er full.

Friluftsskule i Matre
Turlagets Trofaste Turleiara