Friluftsskular 2016 Matre

29. juni 2016
Arrangement, Dnt-Skolefri, Friluftsskole,
Ytre Sogn Turlag
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Då skal du melde deg på ein (eller fleire) av Ytre Sogn Turlag sine friluftsskular i 2016!

I sommar arrangerer YST totalt 4 friluftsskular i samarbeid med Berg Fritid og Norsk Kystkulturakademi. Kvar skule er 3 dagar med valfri overnatting siste natta.

Deltakaravgifta er 850 kr. pr. barn og skule for medlemmar i YST og 950 kr for dei som ikkje er medlemmar. Tidsfrist for påmelding er 2 veker før kvar skule. Maks 16 barn pr. skule, så det er fyrste mann til mølla. Påmeldinga er bindande ved innbetaling.

Deltakarane skal vere født 2005-2008. Foreldre er òg hjarteleg velkomne. YST tar forbehold om å kansellere skular dersom det er for få påmelde.

Har du spørsmål? Kontakt oss på ytresognturlag@gmail.com eller tlf. 950 28 232.

Ynskjer du å bli medlem i YST og DNT? Gå inn på https://www.dnt.no/medlem

Friluftsskular 2016 Matre

Er du 8-11 år og har lyst å padle kajakk, gå på fjellturar, sykle, klatre, fiske samt lære om leirslagning, matlaging og andre spanande ting i naturen? Då skal du ...

Turleder:

• Arne Berg