Friluftsskular 2017 Solund

9. august kl. 17:00
Arrangement, Dnt-Skolefri, Friluftsskole,
Ytre Sogn Turlag
Fjordane, Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Då skal du melde deg på ein (eller fleire) av Ytre Sogn Turlag sine friluftsskular i 2017!

I sommar arrangerer YST totalt 4 friluftsskular i samarbeid med Stordalen fjellstove og Norsk Kystkulturakademi, Solund. Kvar skule er 3 dagar med valfri overnatting siste natta.

Deltakaravgifta pr. skule er 850 kr. pr. barn for DNT- medlem og 950 kr for ikkje-medlem. Tidsfrist for påmelding er 2 veker før kvar skule. Maks 16 barn pr. skule, så det er fyrste mann til mølla. Påmeldinga er bindande ved innbetaling.

Deltakarane skal vere født 2006-2009. Foreldre er òg hjarteleg velkomne. YST tar forbehold om å kansellere skular dersom det er for få påmelde.

Les meir om friluftsskule i solund her

Har du spørsmål? Kontakt oss på ytresogn.turlag@dnt.no eller tlf. 950 28 232.

Ynskjer du å bli medlem i YST og DNT? Gå inn på https://www.dnt.no/medlem

Friluftsskular 2017 Solund

Er du 8-11 år og har lyst å padle kajakk, gå på fjellturar, sykle, klatre, fiske samt lære om leirslagning, matlaging og andre spanande ting i naturen? Då skal du ...