Les meir om Friluftsskule i Solund 2017

Friluftsskule
Friluftsskule Foto: Kari Einen

Vil du vite mer om friluftsskulane i Solund sommeren 2017

Vi har base på Litle Færøy, som ligger ca 10 minutter med skyssbåt nordvest for Hardbakke.


Deltakerne møtes mandag klokken 11 i båthavnen på Hardbakke.De som ikke bor i Solund kommer kanskje med ekspressbåten nord -eller sørfra. Begge har anløp på Krakhella i 10-tiden , og korresponderer med buss som stopper på kaien i Hardbakke  litt før kl 11.00.Om man vil komme søndag kveld er det muligheter for å overnatte i Hardbakke på leilighetshotell, Solund gjestegård eller på rorbuer på Steinsund marinesenter .Se mer på http://www.solund.info/i-solund/overnatting/

De som kommer med bil fra andre kommuner tar gjerne med fergen som er på Krakhella ca klokka 10.10. Det tar ca 25 minutter å kjøre videre til Hardbakke, og vil man vil være fremme omtrent på samme tid som bussen.

Hvis været er bra tar vi bussen (som kommer fra Krakhella) videre til Bjørnefjorden. Her går vi på tur til Stokkevåg hvor vi griller og bader til vi blir hentet av skyssbåten ca 16:40, som tar oss til Hardbakke.

Om noen av deltagerne har lyst å overnatte på Little Færøy  fra mandag til tirsdag i eget telt har de mulighet til det hvis de er i følge med voksne. I så fall kan de ta skyssbåten tilbake til Little Færøy klokken 19. For dem dette er aktuelt for bes de ta kontakt med arrangør for å avtale logistikk, transport av bagasje o.l. Det er også en mulighet å overnatte i Hardbakke fra mandag til tirsdag. ( se link lenger oppe)

Det er avgang med skyssbåt til Litle Færøy fra kaien i Hardbake klokken 11:00.

Dag 2 er det oppmøte på kaien i Hardbakke  litt før klokken 11:00. 

Det er fisking ,fjærevandring, oppsett av telt  og tur til en hemmelig grotte på planen denne dagen.Kveldskos og fellesmåltid på Little Færøy.

Dag 3 er det som regel kajakkpadling og roing i gamle tradisjonelle bruksbåter. Gruppe blir delt i to og bytter aktivitet etter lunsj.

Aktivitetene blir tilrettelagt etter værforholdene, og kan avvike fra planen ovenfor.


Ta kontakt med Trude Søilen hvis det er spørsmål angående praktiske ting og logistikk knyttet til sommerskulen i Solund. Telefon 481 05 774. 
Friluftsskule 2016 kajakkpadling
Friluftsskule 2016 kajakkpadling Foto: Kari Einen

Skrevet av Kari Einen 16. april 2017